Et nådeløst kappløp med meg selv endte med total utmattelse og fullstendig stillstand. Men så fant Yoga meg i 2004. Yoga ble en måte å leve livet på, i ny balanse mellom å gjøre og å være – mellom innpust og utpust. Å virkelig kjenne at jeg lever, handler for meg først og fremst om værekraft. Med værekraft kan øyeblikket folde seg helt ut – livet erfares, kroppslig og sanselig, i sin fulle bredde, dybde og høyde.

Jeg har undervist siden 2007 og kjenner stadig en dyp glede over å dele kunnskapen og erfaringene mine i yogarommet. Jeg har tatt ulike utdanninger i Norge, Canada og Nederland, og mine viktigste lærere har vært Irene Hessling, Susi Hatley, Katy Bowman, Tina Margareta Nilssen, Peter Appel og Jeannie Zandi.
Som utdannet pianist og klaverpedagog forsker jeg på hvordan musikk også er en inngangsport til vår fulle tilstedeværelse. Jeg føler meg heldig som får dele hverdagen min med mann og to fine unger, og ser på alle mine arenaer som et «feltarbeid» for vekst og modning, med et sterkt ønske om å være så tilstede som mulig i alt livet kommer med, fra øyeblikk til øyeblikk.

Kurskalender
Kurskalender  Facebook