KONTEMPLATIV VÅR / LANGØKTER, SORTLAND

Mandager kl 18.30-21.30

8.april
29.april
27.mai
10.juni

Kurssted: Folkvang bygdehus

Pris:
Ordinær pris kr 465,- pr økt / kr 1860,- for hele serien
Redusert pris (student, lavtlønnet, trygdet) kr 325,- pr økt / 1300,- for hele serien
Velg selv om du vil delta på hele serien eller plukke enkeltøkter.


«We desperately need to make clearances in our entangled lives to let our souls breathe.»
– John O´Donohue


Velkommen til Kontemplativ Vår; 4 «helaftener» med dypdykk inn i pust, bevegelse og nærvær.

Det er mye energi i lufta idet den nordnorske våren finner sin vei; både dagene og nettene blir lysere og lengre. Balanse er et stikkord her; kan vi beholde vår forankring og vår kontakt med jorda idet alt rundt oss inviterer oss oppover og utover? Hva i oss kan få slippe seg nedover, og hva skal få folde seg ut?

Mest av alt er disse kveldene en invitasjon til å tre ut av den lineære tidslinja for en liten stund, og la verden gå sin gang. Vi gir oss selv et mellomrom der vi setter av Tid – til å hvile innover og nedover, til å la nervesystemet lande inn i «rest and digest», til å følge utpusten hele veien ut av kroppen. Herfra kan vi utforske hva som da kan og vil folde seg ut; hvordan kraft og åpning finner sin vei i oss og gjennom oss – bevegelse, flyt og retning blir til.

Om formatet:
En langøkt inneholder alltid en innledende landing, etterfulgt av en refleksjon samt gjennomgang av dagens fysiske fokus. Undervisningen er erfaringsbasert, og har som mål å øke evnen til interosepsjon; å kjenne kroppen vår innenfra.  Dette er inngangsporten til vår egen iboende, dype tilstedeværelse. Og gir ofte en opplevelse av å komme hjem til oss selv, hjem til vår plass på jorda akkurat nå, i det livet som er vårt å leve.

Langøktene passer for deg som har erfaring fra før (litt eller mer) innen yoga / annen relatert bevegelsespraksis og/eller meditasjon.

P.g.a begrenset antall plasser er påmelding bindende.

LEDIGE PLASSER

Tilbake til kursoversikt

Kursrom
Kurskalender
Kurskalender  Facebook