KONTEMPLATIV VINTER / LANGØKTER, SORTLAND

Mandager kl 18.30-21.30

15.januar
12.februar
11.mars

Kurssted: Folkvang bygdehus

Pris: Kr 465,- pr økt (Kr 1395,- for hele serien)
Velg selv om du vil delta på hele serien eller plukke enkeltøkter.

Utpust / Innpust
Landing / Oppreisning
Hvile / Flyt
Stillhet / Bevegelse
Jord / Himmel
Her / Nå

Velkommen til Kontemplativ Vinter; 3 «helaftener» med dypdykk inn i pust, bevegelse og nærvær.

Kontemplasjon har blitt beskrevet som «a long, loving look at the Real». Kan yogapraksis være en inngangsport til større og dypere kontakt med oss selv, med hverandre, og med livet? Hva skjer når vi våger å kaste loss; når vi tillater at tyngdepunktet senkes fra hodet, ned i kroppen? Kan vi åpne oss for en mer, uforbeholden, kroppslig forankret tilstedeværelse – både på og av yogamatta? 

En langøkt inneholder alltid en innledende refleksjon, samt gjennomgang av dagens fysiske fokus. I tillegg vil vi utforske sittende praksis som del av disse kurskveldene. Undervisningen er erfaringsbasert, og har som mål å øke evnen til interosepsjon; å kjenne kroppen vår innenfra.  Dette er inngangsporten til vår egen iboende, dype tilstedeværelse. Og gir ofte en opplevelse av å komme hjem til oss selv, hjem til vår plass på jorda akkurat nå, i det livet som er vårt å leve.

Langøktene passer for deg som har erfaring fra før (litt eller mer) innen yoga / annen relatert bevegelsespraksis og/eller meditasjon.

P.g.a begrenset antall plasser er påmelding bindende.

LEDIGE PLASSER

Tilbake til kursoversikt

Kursrom
Kurskalender
Kurskalender  Facebook