YOGA & MOVNAT HELDAGSRETREAT/ HARSTAD

Lørdag 16.mars kl.10-16.30

Kurssted: Mølnholtet 42

Pris: kr. 900,-

Instruktører:
Marit Nygård / YogaBeyond
Michal Peceny / Arctic Movers

Velkommen til en hel lørdag med næring og påfyll gjennom pust, tilstedeværelse og kreativ bevegelsesglede! Denne retreatdagen kobler vi Yoga og MovNat; to praksiser som virkelig utfyller og komplementerer hverandre. Yoga fasiliterer kontakt og landing inn i pusten og kroppen, MovNat inspirerer til kraft, spontanitet og mer utadrettet energi.

I MovNat-delen av økta vil det være et spesielt fokus på «ground movements» – vi utforsker hvordan disse øvelsessekvensene kan gi mobilitet, styrke og en følelse av kraft og flyt i kroppen.
Landing, sentrering og kobling til pusten og jorda blir de sentrale elementene i yogadelen av retreatdagen. Pusterom og væretid åpner for at mykhet og bevegelseskraft kan finne sin vei i og gjennom oss – i sin tid.

Heldagsretreaten er åpen for deltakere på alle nivå, og passer
både for deg med erfaring fra yoga og/eller MovNat eller relaterte bevegelsesformer, og for deg som er nyere i dette landskapet.

P.g.a. begrenset antall plasser er påmelding bindende.

LEDIGE PLASSER

Tilbake til kursoversikt

———————————————————————–

Uttalelse fra deltaker på en av våre Yoga&MovNat-retreater:

«Yoga og MovNat er en utmerket kombinasjon! Følte meg bra på alle mulige måter etter denne energigivende velværehelga med Marit og Miso! MovNat lokket frem en hel mengde muskler som
jeg ikke visste at jeg hadde, og yogaen hjalp til med å balansere det hele. Meget kunnskapsrike og dyktige instruktører. Dette er noe jeg vil anbefale til alle!»
– Guro

——————————————————————–

Hva er MovNat?

MovNat er en treningsform som baserer seg på å gjenfinne hele spekteret av vårt opprinnelige, medfødte, naturlige bevegelsesrepertoar. Vi utforsker teknikker som krabbing, hopping, balanse, klatring, løfting og løping m.m. MovNat-øvelsene kan tilpasses alle uansett alder, kondisjon og fysiske forutsetninger.

Om Michal Peceny / Arctic Movers:

Michal har bred bevegelses- og treningserfaring fra forskjellige disipliner som alpint, friidrett, yoga og ultraløping. Han har lang undervisningserfaring som ansatt i det Slovakiske Skiforbundet, der han jobbet med forbundets skiinstruktørutdanning, og har jobbet flere sesonger som skiinstruktør i Østerrike. I 2015 oppdaget han MovNat, og visste umiddelbart at han hadde funnet sin nye arena for kreativ bevegelsesglede og -utfordringer. Han ble sertifisert Level 2 MovNat-instruktør i 2016, og har siden da undervist MovNat-kurs, retreater og workshops gjennom Arctic Movers. For tiden jobber han mot sertifisering som Master Level-3 MovNat-instruktør sommeren 2024.

Til daglig jobber han som prosjektleder i Aibel A/S. I et hektisk hverdagsliv er han helt avhengig av sin daglige dose av samhørighet med naturen – alene eller sammen med Marit og ungene, uansett vær og vind!

Kursrom
Kurskalender
Kurskalender  Facebook