PUSTEROM / LØRDAGSPRAKSIS, HARSTAD

Ny dato kommer! 
Kurssted: detaljer kommer! 
Pris: kr 500,- 

 «These times are urgent; we must slow down»
– Bayo Akomolafe

Velkommen til en hel formiddag dedikert til utforskningen av pust, stillhet, bevegelse og tilstedeværelse.

Denne lørdagen lager vi oss et mellomrom – en mulighet til å senke tyngdepunktet og få lande litt mer inn i det som er Her og Nå. Enkle øvelser inviterer oss inn i en sanselig samling – vi får smake på erfaringen av å være i egen kropp og eget liv med en mer uforbeholden, kroppslig tilstedeværelse. Med ro og rom til å la livet folde seg ut, i sin egen tid. 

Lørdagspraksisen er åpen for alle deltakere.  Erfaring (litt eller mer) innen yoga eller annen relatert bevegelsespraksis og/eller meditasjon kan være en fordel, men er ikke et absolutt krav. Dersom du er ny til Marits undervisning er denne kursdagen en fin mulighet til å få en ordentlig smaksprøve på denne inngangsporten til yogapraksis.

Varmt velkommen!

P.g.a. begrenset antall plasser er påmelding bindende.

LEDIGE PLASSER

Tilbake til kursoversikt

Kursrom
Kurskalender
Kurskalender  Facebook