PUST, BEVEGELSE, STILLHET/ KVELDSPRAKSIS, HARSTAD

«We desperately need to make clearances in our entangled lives to let our souls breathe.»
– John O´Donohue

————————————————————————

Tirsdager kl 19.30-21.30

10.september
1.oktober
8.oktober
15.oktober
22.oktober
29.oktober
5.november

Kurssted: Tore Hundsgt. 5 (Harstadhamn psykomotorisk fysioterapi)

Pris: Kurspakke 7 økter kr 2450,- / Enkeltøkter kr 350,-
Velg selv om du vil delta på hele serien eller plukke enkeltøkter.

Som deltager på en eller flere økter i denne kursserien får du i tillegg tilbud om 1 rabattert privattime: kr 750,- / 90 min.

NB: Økonomi skal aldri være et hinder for å delta på mine yogatimer. Redusert kurspris er alltid mulig – ta kontakt, så avtaler vi nærmere.

——————————————————————————

Kan yogapraksis være en inngangsport til større og dypere kontakt med oss selv, med hverandre, og med livet? Hva skjer når vi våger å kaste loss; når vi tillater at tyngdepunktet senkes fra hodet, ned i kroppen? Kan vi åpne oss for en mer uforbeholden, kroppslig forankret tilstedeværelse – både på og av yogamatta? Velkommen til å bli med på utforskningen gjennom høstens serie med Kveldspraksis.

Disse kveldene en invitasjon til å tre ut av den lineære tidslinja for en liten stund, og la verden gå sin gang. Vi gir oss selv et mellomrom der vi setter av Tid – til å hvile innover og nedover, til å la nervesystemet lande inn i «rest and digest», til å følge utpusten hele veien ut av kroppen. Herfra kan vi utforske hva som da kan og vil folde seg ut; hvordan kraft og åpning finner sin vei i oss og gjennom oss – bevegelse og retning blir til.

Om formatet:
Kveldspraksisen inneholder alltid en innledende landing og avsluttes med avspenning. Mellom disse faste holdepunktene vil vi utforske pust og bevegelse, jording og oppreisning, kraft og flyt. Undervisningen er erfaringsbasert, og har som mål å øke evnen til interosepsjon; å kjenne kroppen vår innenfra.  Dette er inngangsporten til vår egen iboende, dype tilstedeværelse. Og gir ofte en opplevelse av å komme hjem til oss selv, hjem til kroppen vår og vår plass på jorda akkurat nå, i det livet som er vårt å leve.

Kveldspraksisen passer for deg som har erfaring fra før (litt eller mer) innen yoga / annen relatert bevegelsespraksis og/eller meditasjon.

P.g.a begrenset antall plasser er påmelding bindende.

LEDIGE PLASSER

Tilbake til kursoversikt

Kursrom
Kurskalender
Kurskalender  Facebook