KONTEMPLATIV VINTER / LANGØKTER, HARSTAD

Tirsdager kl 19.00-21.50

Datoer: 
16.januar
23.januar
30.januar
6.februar
20.februar
27.februar

Kurssted: Mølnholtet 42 (tidligere Statoil-bygget)

Pris: Hele kursserien kr 2340,- / Enkeltøkter kr. 420,-
Velg selv om du vil delta på hele serien eller plukke enkeltøkter.
Som deltager på én eller flere langøkter får du i tillegg tilbud om 1 rabattert privattime: kr 750,- / 90 min.

«We desperately need to make clearances in our entangled lives to let our souls breathe.»
– John O´Donohue

Velkommen til Kontemplativ Vinter; 6 «helaftener» med dypdykk inn i pust, bevegelse og tilstedeværelse.

Kontemplasjon har blitt beskrevet som «a long, loving look at the Real». Kan yogapraksis være en inngangsport til større og dypere kontakt med oss selv, med hverandre, og med livet? Hva skjer når vi våger å kaste loss; når vi tillater at tyngdepunktet senkes fra hodet, ned i kroppen? Kan vi åpne oss for en mer uforbeholden, kroppslig forankret tilstedeværelse – både på og av yogamatta? 

En langøkt inneholder alltid en innledende landing, refleksjon og gjennomgang av dagens fysiske fokus. Så følger en utforskning av tematikken gjennom fysiske øvelser og sekvenser. Undervisningen er erfaringsbasert, og har som mål å øke evnen til interosepsjon; å kjenne kroppen vår innenfra. Dette er inngangsporten til vår egen iboende tilstedeværelse – full av livskraft og dyp, øredøvende stillhet. Kanskje kan vi derfra få en opplevelse av å komme hjem til oss selv, hjem til vår plass på jorda akkurat nå, i det livet som er vårt å leve.

Langøktene passer for deg som har litt eller mer erfaring med yoga (eller annen relatert bevegelsespraksis) og/eller meditasjon.

P.g.a begrenset antall plasser er påmelding bindende.

LEDIGE PLASSER

Tilbake til kursoversikt

Kursrom
Kurskalender
Kurskalender  Facebook