KONTEMPLATIV VÅR / LANGØKTER, HARSTAD

Tirsdager kl 19-21.45

Datoer:
2.mai
9.mai
23.mai
30.mai
6.juni
13.juni

Kurssted: Mølnholtet 42 (tidligere Statoil-bygget)

Pris: Hele kursserien kr.2220 ,- / Enkeltøkter kr. 410,-
Velg selv om du vil delta på hele serien eller plukke enkeltøkter.

Som deltager på en eller flere langøkter får du i tillegg tilbud om 1 rabattert privattime: kr 750,- / 90 min.

Utpust / Innpust
Landing / Oppreisning
Hvile / Flyt
Stillhet / Bevegelse
Jord / Himmel
Her / Nå

Velkommen til Kontemplativ Vår; 6 «helaftener» med dypdykk inn i pust, bevegelse og nærvær.

Våren gir oss lysere dager og netter, og balanse blir derfor et viktig element i denne kursserien; kan vi beholde vår forankring og vår kontakt med jorda idet sola og lyset inviterer oss oppover og utover? Hva i oss kan få slippe seg nedover, og hva skal få folde seg ut?

Kontemplasjon har blitt beskrevet som «a long, loving look at the Real». Kan yogapraksis være en inngangsport til større og dypere kontakt med oss selv, med hverandre, og med livet? Hva skjer når vi våger å kaste loss; når vi tillater at tyngdepunktet senkes fra hodet, ned i kroppen? Kan vi åpne oss for en mer, uforbeholden, kroppslig forankret tilstedeværelse – både på og av yogamatta? 

En langøkt inneholder alltid en innledende refleksjon, samt gjennomgang av dagens fysiske fokus. I tillegg vil vi utforske sittende praksis som del av disse kurskveldene. Undervisningen er erfaringsbasert, og har som mål å øke evnen til interosepsjon; å kjenne kroppen vår innenfra.  Dette er inngangsporten til vår egen iboende, dype tilstedeværelse. Og gir ofte en opplevelse av å komme hjem til oss selv, hjem til vår plass på jorda akkurat nå, i det livet som er vårt å leve.

Langøktene passer for deg som har erfaring fra før (noe eller mer) innen yoga (eller annen relatert bevegelsespraksis) og/eller meditasjon.

P.g.a begrenset antall plasser er påmelding bindende.

LEDIGE PLASSER

Tilbake til kursoversikt

Kursrom
Kurskalender
Kurskalender  Facebook