KONTEMPLATIV VÅR / LANGØKTER, HARSTAD

Tirsdager kl 19-21.50

7.mai
14.mai
28.mai
4.juni
11.juni

18.juni

Kurssted: 4.etasje i Mølnholtet 42 (tidl. Statoil-bygget)

Pris: Kurspakke 6 økter kr 2340,- / Enkeltøkter kr 420,-
Velg selv om du vil delta på hele serien eller plukke enkeltøkter.

Som deltager på en eller flere langøkter får du i tillegg tilbud om 1 rabattert privattime: kr 750,- / 90 min.

NB: Lavtlønnet, trygdet eller student? Økonomi skal aldri være et hinder for å delta på mine yogatimer. Ta kontakt, så avtaler vi redusert kurspris. 

——————————————————————————

«We desperately need to make clearances in our entangled lives to let our souls breathe.»
– John O´Donohue

Velkommen til Kontemplativ Vår; 6 «helaftener» med dypdykk inn i pust, bevegelse og nærvær.

Det er mye energi i lufta idet den nordnorske våren finner sin vei; både dagene og nettene blir lysere og lengre. Balanse er et stikkord her; kan vi beholde vår forankring og vår kontakt med jorda i det alt rundt oss inviterer oss oppover og utover? Hva i oss kan få slippe seg nedover, og hva skal få folde seg ut?

Mest av alt er disse kveldene en invitasjon til å tre ut av den lineære tidslinja for en liten stund, og la verden gå sin gang. Vi gir oss selv et mellomrom der vi setter av Tid – til å hvile innover og nedover, til å la nervesystemet lande inn i «rest and digest», til å følge utpusten hele veien ut av kroppen. Herfra kan vi utforske hva som da kan og vil folde seg ut; hvordan kraft og åpning finner sin vei i oss og gjennom oss – bevegelse, flyt og retning blir til.

Om formatet:
En langøkt inneholder alltid en innledende landing, etterfulgt av en refleksjon samt gjennomgang av dagens fysiske fokus. Undervisningen er erfaringsbasert, og har som mål å øke evnen til interosepsjon; å kjenne kroppen vår innenfra.  Dette er inngangsporten til vår egen iboende, dype tilstedeværelse. Og gir ofte en opplevelse av å komme hjem til oss selv, hjem til kroppen vår og vår plass på jorda akkurat nå, i det livet som er vårt å leve.

Langøktene passer for deg som har erfaring fra før (litt eller mer) innen yoga / annen relatert bevegelsespraksis og/eller meditasjon.

P.g.a begrenset antall plasser er påmelding bindende.

LEDIGE PLASSER

Tilbake til kursoversikt

Kursrom
Kurskalender
Kurskalender  Facebook