KONTEMPLATIV VÅR / LANGØKTER, HARSTAD

Tirsdager kl 19.00-21.45

26.april
3.mai
24.mai
31.mai
7.juni

Kurssted: Mølnholtet 42 (tidl. Statoil-bygget)

Pris: kr. 390,- pr økt
Som deltager på en eller flere langøkter får du i tillegg tilbud om 1 rabattert privattime: kr 550,- / 75 min.

Utpust / Innpust
Landing / Oppreisning
Hvile / Flyt
Stillhet / Bevegelse
Jord / Himmel
Her / Nå

Velkommen til Kontemplativ Vår; 4 «helaftener»med ulike temaer og dypdykk inn i pust, bevegelse og nærvær.

Kontemplasjon har blitt beskrevet som «a long, loving look at the Real». Kan yogapraksis være en inngangsport til større og dypere kontakt med oss selv, med hverandre, og med livet? Hva skjer når vi våger å kaste loss; når vi tillater at tyngdepunktet senkes fra hodet, ned i kroppen?
Kan vi åpne oss for en mer, uforbeholden, kroppslig forankret tilstedeværelse – både på og av 
yogamatta?

Langøktene inneholder alltid en innledende refleksjon, samt gjennomgang av dagens fysiske fokus. I tillegg vil vi utforske sittende praksis som innleding til disse kurskveldene. Undervisningen er erfaringsbasert, og har som mål å øke evnen til interosepsjon; å kjenne kroppen vår innenfra.  Dette er inngansporten til vår egen iboende, dype tilstedeværelse. Og gir ofte en opplevelse av å komme hjem til oss selv, hjem til vår plass på jorda akkurat nå, i det livet som er vårt å leve.

Denne kursserien passer for deg som har erfaring fra før (noe eller mer) innen yoga (eller annen relatert bevegelsespraksis) og/eller meditasjon. Velg selv om du vil delta på hele serien, eller melde deg på enkeltøkter.

P.g.a. begrenset antall plasser er påmelding bindende.
LEDIGE PLASSER

Tilbake til kursoversikt

Kursrom
Kurskalender
Kurskalender  Facebook